قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

بوی کهنگی پوشاک تاناکورا، تولیدکننده داخلی را خفه کرد | پُزِ کهنه

  • کد خبر: ۲۴۱۰۹۰
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
بوی کهنگی پوشاک تاناکورا، تولیدکننده داخلی را خفه کرد | پُزِ کهنه
«با ۹۹ هزار تومن سر تا پاتو نو کن»؛ این تبلیغی است که در تعدادی از فروشگاه‌های لباس‌فروشی خیابان عبدالمطلب مشهد دیده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، خیابان عبدالمطلب در کنار خیابان‌هایی همچون راهنمایی، ایثار و... در مشهد به بورس پوشاک مشهد تبدیل شده است. در شرایط بد اقتصادی فعلی که اغلب خانوار‌ها برای تهیه نیاز‌های اولیه خود هشتشان گروِ نُهشان شده، تهیه پوشاک نیز به معضلی جدی برای خانواده‌ها تبدیل شده است. در این شرایط، برخی فروشندگان لباس با تبلیغاتی اغواکننده سعی در جذب مشتری دارند؛ تبلیغاتی که عنوان شده افراد فقط با ۹۹ هزار تومان می‌توانند تمام لباس‌های خود را نو بخرند. 

به خیابان عبدالمطلب می‌رویم. آدرس این فروشگاه‌ها را پرسان‌پرسان پیدا می‌کنیم. خانمی جلوی ویترین یک فروشگاه ایستاده و در حالی که به نظر می‌رسد لباس‌ها چندان باب میلش نیستند، به لباس‌های داخل ویترین نگاه می‌کند. 

باب گفتگو را با او باز می‌کنم. خود را فاطمه حسین‌زاده معرفی می‌کند و می‌گوید: به نظر من امکان ندارد با ۹۹ هزار تومان بتوان سرتاپا را نو کرد. 

او که نگاه دقیقی به لباس‌ها انداخته ادامه می‌دهد: از ظاهر لباس‌ها و وارفتگی آن‌ها مشخص است که لباس‌ها نو نیستند و به نظر من دست‌دوم هستند. 

داخل مغازه، خانمی که به همراه دخترش برای خرید آمده یکی‌یکی لباس‌ها را وارسی می‌کند. نظرش را در مورد تبلیغ این فروشگاه می‌پرسم که می‌گوید: این تبلیغ آن‌قدر اغواکننده‌ است که هر کسی را به داخل فروشگاه می‌کشاند. اما از کهنگی لباس‌ها مشخص است که تاناکورا هستند. 

او ادامه می‌دهد: گوشه بعضی از لباس‌ها نیز زدگی یا سوراخ دارد که ممکن است از دید برخی افراد پنهان بماند. نمی‌دانم چطور برخی افراد حاضر می‌شوند بابت چنین‌لباس‌هایی پول بدهند. 

خانم دیگری خریدش را تمام می‌کند و از فروشگاه خارج می‌شود. به سراغش می‌روم و نظرش را درباره خریدش می‌پرسم که شرایط بد اقتصادی را دلیلی برای روی‌آوردن به خرید این دست لباس‌ها می‌داند و می‌گوید: اگر وضع مالی مناسبی داشتم، هیچ‌وقت سراغ این لباس‌ها نمی‌آمدم. 

زیان تولیدکننده داخلی به‌دلیل فروش پوشاک قاچاق

در این خصوص به سراغ سیدمهدی لسان‌طوسی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد، می‌رویم که قول بازرسی از فروشگاه‌ها را می‌دهد. 

پس از هماهنگی‌های انجام‌شده و پایان بازرسی از فروشگاه‌های عنوان‌شده، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد به خبرنگار شهرآرانیوز می‌گوید: همان‌طورکه به نظر می‌رسید، این پوشاک قاچاق و مستعمل یا همان تاناکورا هستند. 

وی با اشاره به اینکه فروش لباس‌های قاچاق نقطه مقابل تولید کشور است و به تولید آسیب می‌زند، می‌افزاید: خرید و فروش این لباس‌ها منجر به افزایش بیکاری در جامعه می‌شود و به واحد‌های صنفی که به صورت قانونی فعالیت دارند، آسیب می‌رساند. این معضل باعث افزایش شکایت اعضای صنف پوشاک نیز شده است. 

لسان‌طوسی درباره ادعای فروشندگان مبنی بر اینکه این پوشاک نو هستند، توضیح می‌دهد: با وجود افزایش قیمت پارچه، دستمزد دوخت و... به‌هیچ‌وجه امکان ندارد با ۹۹ هزار تومان بتوان یک دست کامل لباس نو تهیه کرد. 

پوشیدن لباس تاناکورا سلامت مردم را به خطر می‌اندازد

همچنین وی توضیح می‌دهد: در تمام دنیا، لباس‌های دست‌دوم برای امور خیریه جمع‌آوری می‌شوند، اما سر از بازار‌های کشور‌هایی مانند ایران، پاکستان و افغانستان درمی‌آورند. 

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد به شهروندان توصیه می‌کند: به هیچ عنوان این قبیل لباس‌ها را خریداری نکنید؛ چراکه سلامت شما را به خطر می‌اندازند. 

اخطار به فروشگاه‌های کهنه‌فروش

وی درباره نتیجه بازرسی از این فروشگاه‌های لباس نیز می‌گوید: به این فروشگاه‌ها اخطار‌های لازم داده شد و باید به اتحادیه، تعهد جمع‌آوری اجناس مستعمل را بدهند. در صورت تخطی از این موضوع، در مدت ۴۸ ساعت، پروانه فعالیت آن‌ها باطل و فروشگاه پلمب خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->